Univerzalna oprema i delovi

Dobili ste novi telefon i želite da ga maksimalno iskoristite? U potrazi ste za poklonom koji želite da namenite osobi za koju znate da obožava moderne dodatke za mobilni, ali možda nije u situaciji da ih kupi? Obradujte sebe ili neko vama drago biće kupovinom u našoj prodavnici! I ne samo to – obradujte i svoj mobilni telefon, jer će uz pomoć nekog super dodatka pokazati šta sve ume! Izvucite maksimum iz njega!

Za vas smo pripremili sjajne artikle u kategoriji univerzalne opreme za Vaš Univerzalna oprema i delovi mobilni telefon. Svi proizvodi su ultra moderni i veoma korisni, a ne samo igračke koje ćete posle nekog vremena odbaciti. Ako se posle nekog vremena predomislite, uvek možete pokloniti nekome ko će se tome radovati.

Postoji veliki broj modela telefona različitih vrsta, funkcija i karakteristika, a uz sve to postoji milion različitih dodataka za njihovo opremanje. Kako pronaći odgovarajuće slušalice, handsfree bluetooth opremu, punjač ili futrolu? Odgovor je jednostavan! Univerzalna oprema, kao što joj i samo ime kaže, je oprema koja odgovara svakom tipu telefona i kompatibilna je sa različitim modelima uređaja.

Kod nas možete pronaći sve što vam je potrebno: od držača mobilnih telefona i navigacija za auto, preko univerzalnih punjača i adaptera za auto, dock-ova, handsfree kompleta slušalica, do bluetooth setova slušalica i zvučnika. Upotreba telefona u autu mora biti bezbedna, pa je najbolje da o tome mislite na vreme.

Oprema za prenos, skladištenje i sinhronizaciju podataka sa jednog uređaja na drugi obuhvata veliki izbor univerzalnih kablova, USB data kablova, USB flash memorija, memorijskih kartica i čitača kartica svih vrsta.

Univerzalne futrole, obloge, maske, silikonske maske u boji i sa printom, popularni bamperi i torbice za pojas daju mogućnost izbora koji činite na osnovu svojih afiniteta i potreba.

Za sve one koji akcenat stavljaju na fotografiju i video zapise imamo dobar izbor selfie setova (štapovi, flash lights), a tu su i zaštite za vaše ekrane – univerzalne folije i stakla od najkvalitetnijih materijala.

Punjači sa kablovima su prevziđeni, sada su na redu najmoderniji Power Bank punjači baterija. Možete ih koristiti bilo gde, veoma su praktični i jednostavni za upotrebu.