Isporuka

ISPORUKU KUPLJENIH ARTIKALA MOŽEMO IŽVRŠITI:

Pouzećem:

Sve kupljene artikle isporučujemo kurirskom službom BEX.

Pošiljke za Kosovo I Metohiju isporučujemo Post Expressom.

Za porudžbine primljene radnim danom do 14h, vreme isporuke je 24h (danas za sutra). Porudžbine primljene posle 14 šalju se narednog dana.

Paketi se isporučuju kurirskom službom radnim danom i subotom od 8-18h. Molimo Vas da u tom periodu obezbedite da na adresi bude osoba koja moze preuzeti pošiljku. Uobičajena praksa je da Vas kurir pozove na telefon koji ste ostavili prilikom kreiranja porudžbenice i ugovori termin isporuke. Kurir svaku pošiljku pokušava da uruči u dva navrata, a ako Vas oba puta ne pronđe na adresi, pošiljka nam se vraca.

Porudžbine primljene subotom ili nedeljom šaljemo u ponedeljak.

Porudžbine primljene za vreme državnih praznika šaljemo prvog radnog dana.

S obzirom na veliki broj paketa koji šaljemo i na ugovor sa BEX kurirskom službom troškovi slanja paketa imaju povlašćenu cenu i iznose samo 300 dinara (plus 50 dinara za prenos otkupne vrednosti kupljenog artikla) i snosi ih kupac.

Slanjem posle uplate:

1) Preporučenom pošiljkom sa elektronskim praćenjem, preko pošte u koverti (kao pismo), cena transporta iznosi 200 dinara (plaćate uplatom na naš račun), po prijemu uplate šaljemo robu. Ova opcija zahteva nesto duže vreme transporta (par dana) što ni u kom slucaju ne zavisi od nas već iskljucivo od pošte. Ova opcija se odnosi samo na folije i futrole.

2) Preko brze poste BEX, cena transporta iznosi 300 dinara (plaćate uplatom na naš račun), po prijemu uplate saljemo robu.

MobiTel ne snosi odgovornost ukoliko dođe do oštećenja robe prilikom transporta. Ukoliko se desi da paket stigne oštećen, potrebno je da u što kraćem roku obavestite kurirsku službu.

Zahvaljujemo na poverenju!
Vaš MobiTel