Servisni delovi i oprema

Cilj nam je da Vam pružimo najbolju moguću ponudu servisnih delova i opreme za Servisni delovi i oprema mobilni telefon. U isto vreme želimo da omogućimo vrhunsku podršku za održavanje svih vrsta mobilnih uređaja. Robne marke servisnih delova i alatki koje nudimo u svom prodajnom asortimanu su proizvodi poznatih proizvođača na domaćem i svetskom tržištu. Sadržajem ponude proizvoda i usluga naša firma predstavlja jedinstvenu celinu koja kupcima omogućava pretragu i nalaženje svih neophodnih delova na jednom mestu. Više ne morate da lutate u potrazi za rešenjem vaših problema, od sada su oni naša stvar.

Čisto sumnjamo da u našoj bogatoj ponudi od preko 60.000 artikala nećete uspeti da pronađete ono što vam je potrebno. U našem prodajnom izlogu naći ćete veliki izbor servisnih delova i opreme za Servisni delovi i oprema mobilni telefon.

Servisiranje mobilnog telefona je pravo rešenje za one korisnike koji cene svoj izbor telefona i koji ne odustaju tako lako pred poteškoćama. Servisni delovi iz naše ponude obuhvataju originalne i kompatibilne zamenske LCD ekrane, touchscreen, konektore (punjenja, handsfree-ja, LCD-a), kamere, stakla kamere, mikrofone, zvučnike, buzzer-e, flet kablove, dugmiće i još mnogo sitnijih i krupnijih delova koji presudno utiču na ispravan rad vašeg Servisni delovi i oprema telefona.

Svaki servis i popravka podrazumevaju korišćenje odgovarajućeg alata i pribora. Dobar deo korisnika želi ponekad da bude "sam svoj majstor". Za sve one kojima je to potrebno, pripremili smo funkcionalne alatke poput klješta, pinceta, podloga za servis, kalupa, duvaljki, lemilica, regulatora napona, servisnih kablova, šrafova i šrafcigera. Pred vama su alati za otvaranje, reparaciju i lepljenje folija.

Dodatna oprema širi mogućnosti vašeg uređaja i pomaže vam da iskoristite sve njegove kapacitete. Lep i veliki izbor slušalica, čitača kartica, memorijskih kartica, bluetooth setova, držača za bicikl, pojas, auto, radni sto, adaptera, stanica za punjenje, maski i oklopa, možete nabaviti jednostavnom i brzom pretragom po našim uredno raspoređenim kategorijama.