Huawei Honor 9C Zaštitne futrole

Nezaobilazni Huawei Honor 9C Zaštitne futrole mobilni telefon, vaš saputnik gde god da ste, sastavni je deo vašeg života. Dinamika korišćenja mobilnog telefona ne zavisi samo od odabira modela, već uključuje i njegovo opremanje. Izbor dodatne opreme definiše profil korisnika i zajedno sa uređajem govori o njegovom karakteru i navikama.

Futrole i obloge su dominantne kada je u pitanju opremanje i zaštita mobilnog telefona. Stalo nam je da ostane zaštićen u slučaju da nam ispadne na čvrstu površinu ili ako ga nespretno uhvatimo masnim i prljavim rukama. Izbor odgovarajuće futrole je od vitalnog značaja za njegovu trajnost.

Iz naše široke i raznovrsne ponude futrola za mobilne telefone izaberite svoj omiljeni model.

Silikonske futrole i obloge su jednostavan i dekorativan način zaštite uređaja. Napravljene su od najkvalitetnijeg silikona i ima ih u čitavom spektru boja. Potpuno prianjaju uz kućište telefona bez uticaja na njegovu funkcionalnost. Kod nas možete naći silikonske obloge za Vaš Huawei Honor 9C Zaštitne futrole mobilni telefon, veoma su jeftine, a uvek možete naručiti i specijalan print kako bi bili originalni i jedinstveni.

Futrole na preklop su poput male knjige, čije korice sa prednje i zadnje strane štite masku i ekran telefona od habanja i udaraca. Tu su elegantni i dizajnerski oblikovani modeli od različitih kvalitetnih materijala – kože, impregniranog platna, vodootpornih tekstila. Pojedini modeli podrazumevaju prozor na prednjem delu, uz pomoć kojeg imate uvid o stanju na displeju bez otvaranja futrole.

U našoj ponudi ćete naći futrole sledećih proizvođača: Capdase, Nillkin, Mercury, Durable, Chic, Graphite, Teracell Giulietta.

Promocija
Zastitna futrola Glitter Ombre - Huawei P40 Lite E/Y7P/Honor 9C crna (MS) -20%
Promocija
Zastitna futrola Glitter Ombre - Huawei P40 Lite E/Y7P/Honor 9C crvena (MS) -20%
Promocija
Zastitna futrola Glitter Ombre - Huawei P40 Lite E/Y7P/Honor 9C kajsija (MS) -20%
Promocija
Zastitna futrola Glitter Ombre - Huawei P40 Lite E/Y7P/Honor 9C pink (MS) -20%
Promocija
Zastitna futrola Jelly - Huawei P40 Lite E/Y7P/Honor 9C crna (MS) -20%
Promocija
Zastitna futrola Jelly - Huawei P40 Lite E/Y7P/Honor 9C roze (MS) -20%
Promocija
Zastitna futrola Soft 3D camera - Huawei P40 Lite E/Y7p/Honor 9C crna (MS) -20%
Promocija
Zastitna futrola Soft 3D camera - Huawei P40 Lite E/Y7p/Honor 9C roze (MS) -20%
Promocija
-20%
8600412645992
598 RSD 747 RSD
Na stanju
+
Promocija
-20%
8600412646005
512 RSD 640 RSD
Na stanju
+