Samsung G770 Galaxy S10 Lite LCD ekrani / displeji

U slučaju kvašenja, mehaničkog oštećenja ili pucanja stakla, dešava se da LCD ekran na vašem Samsung G770 Galaxy S10 Lite LCD ekrani / displeji mobilnom telefonu prestane sa radom. Displej više nije gladak na dodir, ne reaguje, pa je neophodno izvršiti zamenu kompletnog LCD ekrana.

Liquid Crystal Display (LCD) ili Amoled ekran su dve najčešće vrste ekrana. Noviji proizvođači smart uređaja koriste tehniku lepljenja stakla za ekran čime dobijaju sve tanje ekrane, tj. uređaje. Čest problem kod takvih uređaja je što ne možete izvršiti pojedinačnu zamenu stakla touch screen-a ili displeja, već se radi kompletna promena.

Pre kupovine ekrana utvrdite šta je neophodno promeniti.

Mi vam obezbeđujemo stručnu konsultaciju, kompletnu reparaciju i zamenu koja je neophodna. Modeli LCD ekrana iz naše ponude su odgovarajući za sve vrste mobilnih telefona, a mi vam garantujemo kvalitet i dugotrajnost.

Birajući jedan od naših LCD ekrana sebi obezbeđujete sigurnost i mogućnost da vaš mobilni telefon ponovo ostvaruje fabrički zadate performanse. Broj piksela, rezolucija i osvetljenost LCD zamenskih displeja iz naše ponude su u potpunosti jednaki sa originalnim modelima.