Oslobodi umetnika u sebi - dizajniraj svoju masku

Svi želimo da naš telefon izgleda kao nov što je moguće duže. Jedan od načina je korišćenje zaštitne futrole. Ukoliko želite da se Vaša futrola izdvaja od drugih na pravom ste mestu. Pustite mašti na volju i dizajnirajte futrolu po svom ukusu i svojim željama.

Korišćenjem omiljene fotografije, slike, šare ili teksta možete napraviti jedinstven dizajn a ukoliko Vam nedostaje inspiracije možete koristiti već gotovu fotografiju ili dizajn. Ovekovečite neki događaj koji Vam znači, postavite fotografiju drage osobe ili kućnog ljubimca. Zaista, mogućnosti su beskrajne.

Dok ste u kancelariji a rominja dosadna jesenja kiša pogled na futrolu može Vas za trenutak poslati u svet mašte ili Vam popraviti raspoloženje. Nemojte zaboraviti ni članove porodice i prijatelje, Iznenadite ih malim ali jedinstvenim poklonom koji će im mnogo značiti. Na primer odštampajte svoju sliku sa roditeljima ili izdvojte neki romantičan trenutak sa devojkom.

Metode štampanja garantuju savršen krajnji rezultat. Što nam bolju rezoluciju pošaljete štampa će biti bolja. Rok za isporuku je 2-3 dana.

Ukoliko izvršite uplatu preko našeg računa pre slanja, poštarina, preporučenim pismom preko pošte, će biti BESPLATNA.